Contes
Cuentos
Tales

Aquests són alguns dels projectes propis que he fet fins ara.

Estos son algunos de los proyectos propios que he realizado.


These are some of my projects.

La lluna de l'Amèlia

L’Amèlia és una nena trapella que té molta imaginació. Quan desitja molt una cosa, fa juguesques amb ella mateixa. Si les guanya, significa que aquella cosa s’acomplirà. Si les perd, se n’inventa una altra de nova. No se li acaba mai l’esperança d’aconseguir-les. Però molts cops provoca petites catàstrofes domèstiques.
Conte amb combinació de text i 18 il·lustracions amb aquarel·les.
En sóc autora del text i les il·lustracions.
Inèdit.

Amelia es una niña traviesa con mucha imaginación. Cuando desea algo apuesta consigo misma. Si gana la apuesta significa que su deseo se cumplirá. Si la pierde, se intenva otra. Nunca pierde la esperanza de conseguirlo. Pero a veces provoca pequeñas catástrofes domésticas.
Texto combinado con 18 ilutraciones en acuarela.
Soy autora del texto y las ilustraciones.
Inédito.
Veure imatges

El meu gran viatge

El meu gran viatge és un conte per a nens i nenes des que comencen a llegir, sols o amb els pares, estructurat en 26 pàgines de text i 26 il·lutracions realitzades amb aquarel·la.
Yang Lu és una nena adoptada a la Xina que amb la seva imaginació i fantasia viatja al seu país, inquietada per l'imminent naixement del seu germanet.
Aquest conte pot formar part d'una col·lecció a través dels seus personatges, amb protagonistes diferents i d'orígens variats per conèixer altres cultures i països. En sóc l'autora del text i de les il·lustracions. No publicat.

Mi gran viaje
es un cuento para niños y niñas de varias edades, desde que inician la lectura solos o con sus padres, estructurado en 26 páginas de texto combinadas con 26 ilutraciones en acuarela.
Yang Lu es una niña adoptada en China que viaja a su país a través de la fantasía e imaginación, inquieta por el inminente nacimiento de su hermano.
Este cuento puede formar parte de una colección a través de sus personajes, con protagonistas de diferentes orígenes, para dar a conocer diferentes culturas y países.
Soy autora del texto y de las ilustraciones. Cuento no publicado.


Veure imatges